Friday, October 28, 2011

New Work Station


My new desk in the studio.

We decided to revamp things in the studio.  I wanted a larger work surface/desk, not to replace the other, but to have in addition to.  So this is what we came up with.  We took an old kitchen table that was cheap, warped and good for nothing else and attached a piece of plywood to the top.  Snugged it to the wall and added kitchen cupboards that we removed from the back porch in our house.  This new set up works wonderfully, I've spent much more time using this one than the old set up.  We also replaced the wood stove with a larger one that will allow us to really heat the place up and make it comfortable to work the hours away all winter long.  In keeping with the theme of sustainability, the new set up cost us for 1 new piece of plywood, we sold the old stove and were given the current stove and everything else in this set up is reused/recycled. 

No comments:

Post a Comment